Vijest: Nekoliko akcija i radova
(Kategorija: news)
Poslao marek
u nedjelju, 22.11.2009 @ 23:23:19

Za poćetak ima par loših i dobrih vijesti, pa zapoćnimo prvo sa dobrima:

31.10. - Postavljen je link sa susjednom Udrugom Međimurje Wireless, link je složen na nodu u Štefancu te se linka na njihov Nod u Štefancu. Signal linka je -38db i propusnost linka je 56 Mbita/s. Pa tako spajanje sa Udrugom MW dolaze i druge Udruge :

Udruga Orehovica Wireless (ORWI)
Udruga Vratišinec Wireless (Vratw)
Udruga Extreme Wireless - Varaľdin (XT)
Udruga Trnovec Wireless - (TW)


I sad ono glavno pitanje koje me možda saki drugi ćlan pita: DA, LINK DELA FULL ZNAĆI SE MORETE KAJ DA STE SPOJENI DIREKT NA NJIH ILI OBRATNO VREDI ZA NJIHOVE ?LANOVE !!

a ve pa malo loših vijesti:

01.11. - Znaći toćno na Blagdan Svih Svetih nam je zgorelo napajanje koje se uz neki kvar i proširilo na matićnu ploću, procesor, ddr2 memoriju i ide adapter gdje nam je bio orginal mikrotik level5 instalirani.
A to se desilo na glavnom routeru na Nod-u f Podturnu te smo morali celi den skakati i slagati ponovo routera, pa je tokom dana bilo onemogućeno spajanje na naše servise i ostatka mreže za sve ćlanova s Podturna, Zasadbrega i Žiškovca te naše susjedne mreže NEDW.

Šteta se procjenjuje oko 1300kn, ali je većina tih dijelova predana na servis pošto imajo garanciju pa budemo vidjeli ak nam budu kaj priznali.

P.S.: zahvaljujem se svim našim ćlanovima koji su me stalno podsjećivali da im ne dela wireless,al nažalost niko se nije sjetio i pitao.. : TREBATE POMOĆ??

I za kraj još par bilješki za iduću godinu:

Dakle 31.01.2010.god. se održava redovna godišnja skupština u Domu u Podturnu i to u 16:00 h. Pratite malo naš portal ili ovaj post jer ako se bude kaj mjenjalo vrijeme 1 - 2 sata prije ili posle bude tu ispravljeno...

Hvala na ćitanju
I pišemo se na wirelessu

Pozdraf od ekipe mMw !!!Ova je vijest sa Udruga maloMedjimurjeWireless [mMw.Hr]
( http://mmw.hr/comment.php?comment.news.comment.67 )