Vijest: Nekoliko donacija
(Kategorija: news)
Poslao marek
u srijedu, 28.04.2010 @ 23:48:38

Nakon malo dužeg vremena konačno je opet proradila naša web-stranica.
Naime bilo je predloženo da se mjenja hosting servera za našu stranicu, pa s tog razloga bila je i stranica neaktivna par tjedana.

Pa za početak malo novosti u vezi donacija.

09.03.2010. - Stigla je prva donacija od Mađarske firme SELTECH i donacija je bila jedna 360 stupnjeva waveguide slot antena.Evo par detalja u vezi antene:

Na prvi pogled vidi se da je antena izrađena profesionalno, znači sve rupe su zatvorene sa ~0,5mm debelom plastikom i sve to izolirano sa silikonom.Jedini možda malo problem (za nas) su bili nosači koji su malo predaleko zavareni pa nismo mogli staviti na L-nosač (slike ispod), al ništa strašno..

Antena je za probu postavljena na Nod u Miklavcu te je bila uspoređena sa našom izrađenom 180 stupnjeva slot antenom.,ali razlika je u tome da je slotica od firme SELTECH izrađena od 16+16 rupa dok je naša sa 8 rupa.Nakon što smo prespojili članove na tu orginal sloticu vidla se odmah razlika u signalima do 4db jači signali, kao što smo i predpostavljali.

Zaključak:
Antena je sasvim ok izrađena kao i očekivano,tcp propusnost je ostala ista oko 2,5MB/s, a ccq je bio u normali 100%.Cijenu antene najbolje je upitati direktno kod proizvođača na mail: info@seltech.hu al mogu reći da je cijena jako povoljna i kupnjom te antene ne možete fulati.

a slike mozete vidjeti ovdje Seltech slotica

P.S.: Sve ostale karakteristike te antene i ostalih antene koje nudi firma Seltech možete naći na njihovoj stranici www.seltech.hu ili jednostavno kliknite na banner sa desne strane..

23.04.2010. - Konačno je proradila ponovo naša web stranica www.mmw.hr , al ovaj put na novom serveru kojeg nam iznajmljuje firma Avalon d.o.o. Navodno ovaj server bi sad morao biti malo brži od prijašnjega te malo "otporniji" na razne spamove i sl. Pa se s tog razloga još jednom zahvaljujem u ime Udruge malo Medjimurje wireless na donaciji zakupa servera za našu web-stranicu.Sve detalje o njihovim paketima i uslugama imate na njihovoj stranici www.avalon.hr ili jednostavno kliknite na baner s desne strane...

I za kraj još jedna (NE) donacija od strane Općine Podturen !!!

Želio bi se zahvaliti Općini Podturen na ovogodišnjoj (NE)donaciji koja iznosi skromnih 0kn.
Neovisno o tome što je Udruga malo Medjimurje smještena u Općini Podturen,neovisno što Udruga mMw pokriva cijelu Općinu Podturen i neovisno što je Udruga mMw već registrirana skoro punih 5 godina, neovisno o svemu tome mi nismo dobili ove godine niti lipu..
Plan rada i izvješče naše Udruge je predan još u 11. mjesecu prošle godine i pošto je Općina Podturen još i sama potvrdila da imaju Višak u proračunu (Međimurje,novine br.??) neovisno o tome mi nismo dobili ni lipu..

Pa evo još jednom moja zahvala na tako skromnoj (NE) Donaciji Općine Podturen i nadam se da bude druge godine još veća donacija nego ove godine

Hvala
Pozdraf od Udruge korisnika bežičnih mreža malo Medjimurje wirelessOva je vijest sa Udruga maloMedjimurjeWireless [mMw.Hr]
( http://mmw.hr/comment.php?comment.news.comment.70 )