Glavni Izbornik
· HOME
· Chat
Dobrodošao

Nadimak:

Password:


Zapamti me

Nekoliko donacija
Nakon malo dužeg vremena konačno je opet proradila naša web-stranica.
Naime bilo je predloženo da se mjenja hosting servera za našu stranicu, pa s tog razloga bila je i stranica neaktivna par tjedana.

Pa za početak malo novosti u vezi donacija.

09.03.2010. - Stigla je prva donacija od Mađarske firme SELTECH i donacija je bila jedna 360 stupnjeva waveguide slot antena.Evo par detalja u vezi antene:

Na prvi pogled vidi se da je antena izrađena profesionalno, znači sve rupe su zatvorene sa ~0,5mm debelom plastikom i sve to izolirano sa silikonom.Jedini možda malo problem (za nas) su bili nosači koji su malo predaleko zavareni pa nismo mogli staviti na L-nosač (slike ispod), al ništa strašno..

Antena je za probu postavljena na Nod u Miklavcu te je bila uspoređena sa našom izrađenom 180 stupnjeva slot antenom.,ali razlika je u tome da je slotica od firme SELTECH izrađena od 16+16 rupa dok je naša sa 8 rupa.Nakon što smo prespojili članove na tu orginal sloticu vidla se odmah razlika u signalima do 4db jači signali, kao što smo i predpostavljali.

Zaključak:
Antena je sasvim ok izrađena kao i očekivano,tcp propusnost je ostala ista oko 2,5MB/s, a ccq je bio u normali 100%.Cijenu antene najbolje je upitati direktno kod proizvođača na mail: info@seltech.hu al mogu reći da je cijena jako povoljna i kupnjom te antene ne možete fulati.

a slike mozete vidjeti ovdje Seltech slotica

P.S.: Sve ostale karakteristike te antene i ostalih antene koje nudi firma Seltech možete naći na njihovoj stranici www.seltech.hu ili jednostavno kliknite na banner sa desne strane..

23.04.2010. - Konačno je proradila ponovo naša web stranica www.mmw.hr , al ovaj put na novom serveru kojeg nam iznajmljuje firma Avalon d.o.o. Navodno ovaj server bi sad morao biti malo brži od prijašnjega te malo "otporniji" na razne spamove i sl. Pa se s tog razloga još jednom zahvaljujem u ime Udruge malo Medjimurje wireless na donaciji zakupa servera za našu web-stranicu.Sve detalje o njihovim paketima i uslugama imate na njihovoj stranici www.avalon.hr ili jednostavno kliknite na baner s desne strane...

I za kraj još jedna (NE) donacija od strane Općine Podturen !!!

Želio bi se zahvaliti Općini Podturen na ovogodišnjoj (NE)donaciji koja iznosi skromnih 0kn.
Neovisno o tome što je Udruga malo Medjimurje smještena u Općini Podturen,neovisno što Udruga mMw pokriva cijelu Općinu Podturen i neovisno što je Udruga mMw već registrirana skoro punih 5 godina, neovisno o svemu tome mi nismo dobili ove godine niti lipu..
Plan rada i izvješče naše Udruge je predan još u 11. mjesecu prošle godine i pošto je Općina Podturen još i sama potvrdila da imaju Višak u proračunu (Međimurje,novine br.??) neovisno o tome mi nismo dobili ni lipu..

Pa evo još jednom moja zahvala na tako skromnoj (NE) Donaciji Općine Podturen i nadam se da bude druge godine još veća donacija nego ove godine

Hvala
Pozdraf od Udruge korisnika bežičnih mreža malo Medjimurje wireless

Poslao marek, u srijedu, 28.04.2010 @ 21:48:38 | Komentara: 0 | Pošalji na email Prilagođeno za ispis |

Morate biti prijavljeni na stranicu da bi mogli slati komentare na ovoj stranici - molim prijavite se na stranicu ili ako niste registrirani kliknite ovdje da bi ste se registrirali
Važniji Podaci
SERVERI (preko interneta):
  WEB stranica: www.mMw.Hr
  Karta: -Sve udruge-
  IRC: irc.mmw.hr

SERVERI (za članove):
  Portal: portal.mMw
  Forum: forum.mMw
  Galerija: galerija.mMw
  Trazilica: trazilica.mMw
  Popis: popis.mMw
  IRC: server.mmw

PRIMJER UPLATNICE

Primjer uplatnice
Sponzori


Avalon.hrOpćina Sveti Juraj na BreguEZY Infotech d.o.o.Općina Podturen

[Pogledaj potpun popis]
FaceBook
Copyright © 2006-2018 mMw.Hr .:|:. Sva prava pridržana
Powered by Optimus Design .:|:. mMw.Hr koristi i preporučuje AVALON web hosting